Hytter

Alle våre hytter har kjøkken, dusj, toalett og gratis wifi.

Gå til booking
Hyttetype 1

Hyttetype 1

3 hytter med 1 rom og plass for 2 personer. Hyttene har god utsikt til fjorden. Bilen kan parkeres ved hytten. Den er innredet i ett rom på 20 m2 med egen soveavdeling. Satelitt-TV (Astra). Ikke norsk TV i hyttene. 4-platers komfyr med avsug, kjøleskap, fryseskap, kaffetraktar og mikrobølgeovn. Kjøkkenbord og stolar. To rammemadrasser. Bad med dusj og toalett. Overbygd terasse med møbler. Hyttene leies ikke ut for flere enn to personer. 


Dyner og puter for to personer i hytten. Dersom dere ikke tar med eget sengetøy, må dette leies for Kr. 120 pr. person .


Gratis tilgang til trådløst nett i hyttene.

Hyttetype 2

Hyttetype 2

5 hytter med 2 soverom og hems og plass for 4 -6 personer.

Hyttene ligger på en haug med panoramautsikt til Åkrafjorden. Bilen kan parkest ved hytteveggen. Overbygd terasse mot vest. I hyttene finner dere oppholdsrom med salonggruppe og kjøkkenavdeling med kjøkkenbord, 4-platers komfyr med avsug, oppvaskemaskin, kjøleskap, fryseskap, kaffetrakter og peisovn. Satelitt-TV. 

1 soverom med dobbelseng og 1 soverom med 2 køysenger. På hemsen er det to madrasser. Tilkomst til hems er med trapp fra oppholdsrom. Bad med dusj og toalett. 


Dyner og puter på soverommene. Dersom dere ikke tar med eget sengetrekk, må dette leies for Kr. 120 pr. person .


Gratis tilgang til trådløst nett i hyttene

Hyttetype 3

Hyttetype 3

5 rorbuer med 3 soverom og plass for 6 personer. Disse idylliske rorbuene ligger i ei lun vik nedenfor campingplassen ved båthavnen. Bilen må parkeres ca 30 m fra hytten. Hytteinngangen er i 2. etasje. Tilkomst med trapp. Marina og båter for båtutleie ligger foran rorbuene. I hyttene finner dere oppholdsrom med salonggruppe, Satelitt-TV, kjøkkenbord, 4-platers komfyr, oppvaskemaskin, kjøleskap, fryseskap og kaffetrakter. 1 soverom med dobbelseng og i andre etasje to soverom med to rammemadrasser på hvert rom. 1 bad med dusj og toalett. 


Dyner og puter på soverommene. Dersom dere ikke tar med eget sengetrekk, må dette leies for Kr. 120 pr. person .


Gratis tilgang til trødløst nett på hyttene.

Neset

2 hytter/leiligher i underetasjen med panoramautsikt over Åkrafjorden. . Kombinert oppholdsrom og kjøkken. Hyttene har svært god utsikt til fjorden. Bilen kan parkeres 10 m fra hytten.  Satelitt-TV (Astra) og norske NRK-kanaler i hyttene. 4-platers komfyr med kjøkkenvifte, kjøleskap, fryseskap, kaffetraktar og mikrobølgeovn. Kjøkkenbord og stolar. 1 soverom med familieseng (120 cm + 80 cm). Bad med dusj og toalett. Overbygd terasse med møbler. Hyttene leies ikke ut for flere enn tre personer. 


Dyner og puter for tre personer i hytten. Dersom dere ikke tar med eget sengetøy, må dette leies for Kr. 120 pr. person .


Gratis tilgang til trådløst nett i hyttene.

Rom A og B

To 1-roms leiligheter i underetasjen av et bolighus. Kombinert oppholdsrom/kjøkken og soveavdeling. Rommene har ikke utsikt til fjorden. Bilen kan parkeres 5-10 m fra inngangen. Tilkomst uten trappetrinn. Satelitt TV (Canal Digetal). Minikjøkken med 2 kokeplater og kjøleskap. Kjøkkenbord og stolar. 1 dobbeltseng. Rommene leies ikke ut for flere enn 2 personer.


Dyner og puter for tre personer i hytten. Dersom dere ikke tar med eget sengetøy, må dette leies for Kr. 120 pr. person .


Gratis tilgang til trådløst nett i hyttene.

Leilighet

En 3-roms leilighetet i et verikaldelt bolighus ved resepsjonen. Kombinert oppholdsrom/kjøkken. Leiligheten har  ikke utsikt til fjorden. Bilen kan parkeres 5-10 m fra inngangen. Tilkomst med 2  trappetrinn. Satelitt TV (Canal Digetal). Kjøkkenn med komfyr, oppvaskemaskin og kombinert kjøl/fryseskap. Kjøkkenbord og stolar. 1  soverom med 2 x 120 cm rammemadrasser. 1 soverom med 2 x 90 cm rammemadrasser. Leiligheten leies ut for max  4 personer.

Dyner og puter for fire personer i hytten. Dersom dere ikke tar med eget sengetøy, må dette leies for Kr. 120 pr. person .
Gratis tilgang til trådløst nett